Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z deníku expedice Po stopách Yettiho - den druhý

14. 4. 2015

Ráno bylo jako vymalované, ale zima kvalitní. Některé cestovatelky udělaly budíček panu profesorovi pro jistotu již v 5:32 a schválně můžete tipovat které. Naštěstí se všichni velmi dobře zahřáli na "policejní rozcvičce", která všechny správně nabudila. Po snídani se naši badatelé vydali pod vedením šerpů na ekofarmu a pak zachraňovali kuře. Po odpoledním klidu nás čekal boj s úřady - BYROKRACIE. Každý badatel si totiž musel oběhnout úřady a zajistit postupně pas, fotografii, vízum, letenku a k tomu všemu vyplnit spoustu žádostí. Naštěstí po nekonečném boji s úředníky si potřebné doklady zajistili všichni, a díky tomu mohli po večeři nastoupit na palubu letadla značky Boeing 747 a odstartovat směr Nepál. Letecký speciál byl obsazen do posledního místečka a pilot zvládl start i přistání na jedničku s hvězdičkou. V Nepálu místní domorodci dovolili vyčerpaným cestovatelům omýt svá křehká těla v místní chladivé vodě, takže teď jsme již všichni otužilí. Trocha čtení z knihy Karlík a jeho továrna na čokoládu a po natřepání peřin a vyhnání zlých duchů z nich se všichni odebrali do říše snů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

budíček

(Lucie Truhanová, 16. 4. 2015 19:42)

Já si byla jista na 100 %, kdo patří mezi časně vstávající cestovatelky. Taky s časným budíčkem bojujeme každý víkend. Tak snad už se polepšily :-) Jinak jim přidejte klidně navíc nějaké fyzické aktivity, aby je to přešlo :-)
Mějte se fajn.

Fotky :)

(Romana W., 15. 4. 2015 20:44)

Děkujeme za fotky! Naši badatelé vypadají zdravě a spokojeně. :)

Expedice

(Iva R. , 15. 4. 2015 13:10)

Zdravíme do Nepálu. Dnes došel první dopis a v něm bylo napsáno, že K+K+K+Z mají pokoj hned vedle Vás. Takže buzení odhaduji na ně ;) Pevné nervy, sílu a hlavně krásné počasí přeje Iva R.

Re: Expedice

(Prof. Kuzněcov, 15. 4. 2015 14:26)

Je to tak, ale dnes kuřátka spinkala jako ňuňáčci.......